Het Poplo platform draait om het bieden van eenvoudige oplossingen en het vergemakkelijken van het dagelijkse leven met als focus lokale gemeenschappen, veiligheid en vertrouwen. Aanmelden op het platform kan in de Poplo App, die gratis te downloaden is in de App Store. Je kan je hier ook registreren als ondernemer via deze link. Laat ons weten wat jij ervan vindt. We zijn erg benieuwd naar jouw mening.
Alle ondernemers op het Poplo platform zijn dienstaanbieders die gescreend zijn op hun vaardigheden en ervaring. Dat kan je favoriete kapperzaak zijn die zich op het platform aanbiedt of je oud-klasgenoot die je vrijdagavond redt als Make-up artist.
Alle dienstaanbieders worden gescreend op identificatie en ervaring om te voldoen aan de Poplo norm. Dienstaanbieder bouwen daarnaast meer vertrouwen en reputatie op door recensies die door iedereen te lezen zijn in de App.
Poplo zorgt voor een lokaal, veilig & vertrouwd onlinegemeenschap. De ondernemers komen uit je eigen buurt of omgeving. Wij screenen de ondernemers en bieden een in-App chatsysteem aan zodat communicatie goed en helder verloopt. Daarnaast hanteert Poplo een betrouwbaar betalingssysteem waarbij je achteraf, snel & veilig kan betalen.
Er is een in-App chatfunctie waar je eventueel met jou gekozen dienstverlener kan chatten, mocht je nog iets kwijt willen of extra wensen hebben.
Ons veilig en gemakkelijk betaalsysteem ondersteunt verschillende soorten van betaling en uitbetalingsmethoden. Poplo vordert betalingen vanaf het moment nadat jij een dienst hebt laten uitvoeren en wacht 3 werkdagen met het vrijgeven van de betaling aan de dienstverlener. Er geldt een fair-use-policy: als we het idee krijgen dat je misbruik van het platform maakt kunnen we je profiel blokkeren. We laten je het in dat geval uiteraard weten.
Of je nu jezelf alleen hebt ingeschreven om de App uit te proberen of een ondernemer bent, ons team staat altijd voor je klaar, vóór, tijdens en na de uitvoering van de dienst. We hebben de meest gestelde vragen op deze pagina beantwoordt en voor al het andere kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina. Het makkelijkste is om een korte vraag via Twitter of Facebook te versturen.
Ja! Aanmelden op het platform of je talenten aanbieden als ondernemer is geheel gratis. Andere platforms kiezen ervoor om leden dan wel ondernemers een abonnementsvorm of per lead/click te laten betalen, ongeacht of het iets oplevert aan het eind van de dag. Zelf vinden wij dat geen fijne manier van werken, daarom vraagt Poplo alleen een percentage van de ondernemers per uitgevoerde opdracht. Dit stelt ons in staat om te herinvesteren in het platform en dienstverleners meer zekerheid en opdrachten te bieden.
Nog even geduld! De Android App is nog niet gereed, we zijn met man en macht bezig om deze up-and-running te krijgen in de Google Play store. Zodra de Androidversie live zal gaan zullen wij dit via al onze kanalen bekend maken.
Wij willen graag kwaliteit leveren daarom is er gekozen om eerst in Eindhoven te starten en daarna vervolgens te kijken voor uitbreiding. We gaan er alles aan doen om Poplo ook actief te krijgen in andere regio's. Jij kunt ons meehelpen door onze Facebook pagina te Liken & te Delen, zodat we meer aanmeldingen krijgen. Wij geloven in de kracht van een open en online gemeenschap.
Je kunt je diensten aanbieden door je hier te registreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op zodat jij direct aan de slag kunt gaan. Het is niet toegestaan meer dan één profiel aan te maken. Wees voorzichtig met je persoonlijke gegevens en geef deze nooit aan derden. Als je vermoedt dat inbreuk is gemaakt op je profiel, laat het ons weten via hello@poplo.nl
Wij behandelen persoonsgegevens strikt vertrouwelijk. In onze algemene voorwaarden lees je daar meer over. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem contact op met contactpagina.


achtergrond